De Walk of Fame in Hollywood

Hier vindt je vooral goedkope ketens en veel bedelaars, het wordt dan ook sterk afgeraden om hier 's avonds alleen rond te lopen. De Walk of Fame is al lang niet meer de prestigieuze straat die het ooit is geweest.

Mona Lisa in het Louvre Naast het feit dat je urenlang moet aanschuiven om het wereldbekende kunstwerk te zien, is het in het echt ook vrij klein. Zonde van je tijd als er zoveel mooi te zien is in het echte Parijs.

Honolulu
Het eiland klinkt dan wel als een idyllische bestemming, maar is eigenlijk een verzameling van goedkope hotels die het zicht van de kustlijn volledig om zeep helpen. Er zijn veel mooiere plaatsen in Hawaii om te bezoeken.

The White House Het Witte Huis is uiteraard een belangrijk gebouw, maar je kan het enkel van ver bekijken en hebt het op foto's waarschijnlijk al veel beter gezien. Geen ramp dus als je dat gemist hebt tijdens een bezoek aan Washington.

Fisherman's Wharf/Pier 39 Pier 39 staat steevast vermeld in elk boekje over San Francisco als te bezoeken attractie. Toch is het dat niet echt. De pier bestaat uit een verzameling van kraampjes waar hetzelfde wordt verkocht, gecombineerd met de geur van snoep en een overdaad aan toeristen. San Francisco heeft zoveel meer moois te bieden, dus dit mag je zonder schuldgevoel overslaan.

Mount Rushmore
In deze 'berg' zijn de vier gezichten van voormalige Amerikaanse presidenten te zien. Op zich wel mooi gedaan, maar toch vrij klein en veel minder indrukwekkend dan velen denken.

The Rock and Roll Hall of Fame
Een museum in Cleveland dat een eerbetoon brengt aan de rock and roll legendes van de voorbije jaren. Jammer dat het een vrij saaie bedoening is waar je bovendien stil moet zijn. Heel rock and roll dus. (RDM)


De Walk of Fame in HollywoodHier vindt je vooral goedkope ketens en veel bedelaars, het wordt dan ook sterk afgeraden om hier 's avonds alleen rond te lopen. De Walk of Fame is al lang niet meer de prestigieuze straat die het ooit is geweest. Mona Lisa in het Louvre Naast het feit dat je urenlang moet aanschuiven om het wereldbekende kunstwerk te zien, is het in het echt ook vrij klein. Zonde van je tijd als er zoveel mooi te zien is in het echte Parijs. Honolulu Het eiland klinkt dan wel als een idyllische bestemming, maar is eigenlijk een verzameling van goedkope hotels die het zicht van de kustlijn volledig om zeep helpen. Er zijn veel mooiere plaatsen in Hawaii om te bezoeken. The White House Het Witte Huis is uiteraard een belangrijk gebouw, maar je kan het enkel van ver bekijken en hebt het op foto's waarschijnlijk al veel beter gezien. Geen ramp dus als je dat gemist hebt tijdens een bezoek aan Washington. Fisherman's Wharf/Pier 39 Pier 39 staat steevast vermeld in elk boekje over San Francisco als te bezoeken attractie. Toch is het dat niet echt. De pier bestaat uit een verzameling van kraampjes waar hetzelfde wordt verkocht, gecombineerd met de geur van snoep en een overdaad aan toeristen. San Francisco heeft zoveel meer moois te bieden, dus dit mag je zonder schuldgevoel overslaan. Mount Rushmore In deze 'berg' zijn de vier gezichten van voormalige Amerikaanse presidenten te zien. Op zich wel mooi gedaan, maar toch vrij klein en veel minder indrukwekkend dan velen denken. The Rock and Roll Hall of Fame Een museum in Cleveland dat een eerbetoon brengt aan de rock and roll legendes van de voorbije jaren. Jammer dat het een vrij saaie bedoening is waar je bovendien stil moet zijn. Heel rock and roll dus. (RDM)