De ideale huwelijksreis voor homoseksuele koppels

1. Kaapstad in Zuid Afrika heeft behalve schitterende stranden, een prachtige omgeving, goede wijnen en een bruisend nachtleven ook een grote homoseksuele bevolking. Verblijftips: Grand Daddy Hotel, MannaBay en Taj Cape Town.

2. Los Angeles kent de grootste en meest kleurrijke homoseksuele gemeenschap in de VS. Bovendien valt er in LA dag en nacht van alles te beleven en te doen. Verblijftip: het door Philippe Starck ingerichte SLS Hotel at Beverly Hills.

3. Mexico City is als vakantiebestemming vooral geschikt voor avontuurlijke reizigers. Het is geen gevaarlijke bestemming, maar wel een gekke stad met een heel ander ritme. Verblijftips: Condeasa df en Hotel Habita.

4. Buenos Aires in Argentinië. Argentinie is het enige Zuid-Amerikaanse land waar huwelijken tussen homoseksuelen legaal is. Bovendien is Buenos Aires een topbestemming voor mode, design, lekker eten en kunst. Verblijftip: Algodon Mansion

5. Tel Aviv in Israël. Het Midden-Oosten lijkt niet direct de meest geschikte bestemming voor homoseksuele koppels, maar Tel Aviv vormt een uitzondering en wordt niet voor niets de ‘Gay Capitol of the Middle East’ genoemd. Tel Aviv biedt een perfecte mix van strand en stad, maar ligt ook dichtbij andere bezienswaardigheden in Israël zoals Jeruzalem en de Dode Zee. Verblijftip: Brown TLV Urban Hotel

6. Dunton Hot Springs in Colorado. Dit spookstadje in de San Juan range van de Rocky Mountains ligt middenin de wildernis. De verlaten huizen en saloon zijn omgebouwd tot luxe vakantiehuisjes. In de omgeving liggen drie warme bronnen, maar u kunt er ook paardrijden, wandelen, mountainbiken, raften en ’s avonds genieten in de spa in het resort.

7. Sydney in Australië heeft alles: vernieuwende restaurants waar volop geëxperimenteerd wordt met inheemse ingrediënten, prachtige stranden, mooie winkels, veel aandacht voor kunst en cultuur en natuurgebieden zoals de Blue Mountains en de Hunter Valley wijnregio binnen handbereik. Verblijftip: Kirketon Hotel Sydney

8. Toronto in Canada is een schone, aangename, vriendelijke en tolerante stad, maar ook swingend, kunstzinnig en levendig met een grote keuze aan restaurants, bars en winkels. Verblijftip: Drake Hotel

9. Barcelona in Spanje is een progressieve stad, bekend om de bijzondere architectuur, kunst en lekker eten. En natuurlijk zijn er nog de prachtige stranden. Verblijftip: W Barcelona en Hotel Axel Barcelona.

10. Catskill Mountains, een romantische bestemming op maar 2,5 uur rijden van New York zodat een verblijf in de natuur (kajakken, wandelen, paardrijden en skiën) gemakkelijk gecombineerd kan worden met een paar dagen New York. Verblijftip: Roxbury hotel (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content