De CabriO-kabelbaan loopt naar de top van de 1900 meter hoge Stanserhorn in het kanton Nidwalden en biedt plaats aan zestig personen, verspreid over twee verdiepingen.

Omdat de CabriO bijna helemaal uit glas bestaat hebt u vanuit de cabine een prachtig uitzicht over bergwereld van Centraal-Zwitserland.

Eenmaal boven kunt u op de Stanserhorn behalve wandelen, al of niet samen met een ranger, en deltavliegen, ook een hapje eten in het Rondorma, een stervormig restaurant met een ronddraaiend platform. (MS)

De CabriO-kabelbaan loopt naar de top van de 1900 meter hoge Stanserhorn in het kanton Nidwalden en biedt plaats aan zestig personen, verspreid over twee verdiepingen. Omdat de CabriO bijna helemaal uit glas bestaat hebt u vanuit de cabine een prachtig uitzicht over bergwereld van Centraal-Zwitserland. Eenmaal boven kunt u op de Stanserhorn behalve wandelen, al of niet samen met een ranger, en deltavliegen, ook een hapje eten in het Rondorma, een stervormig restaurant met een ronddraaiend platform. (MS)