Het grote avontuurlijke familiespel De Betovering in Brussel is geopend. Tot het laatste weekend van september kunnen gezinnen deelnemen aan het middeleeuwse parcours temidden van de natuur in het hoofdstedelijke gewest.

De Betovering had voor het eerst plaats in 1998 in Groot-Bijgaarden.De drie laatste edities werden georganiseerd bij het Rood Klooster in Oudergem. Dit jaar verhuist het evenement naar Neder-over-Heembeek.

Vorig jaar telde De Betovering 20.000 bezoekers, verspreid over 52 dagen. De organisatoren hopen dit jaar de kaap van de 30.000 te overschrijden. Het evenement wordt nu ook verlengd tot honderd dagen. Dat is het minimum voor initiatieven die het Brusselse Gewest als toeristische attractie erkent.

Het parcours, dat ongeveer drie uur duurt, is toegankelijk van 13.00 tot 18.30 uur tijdens de weekends van april, juni en september en van woensdag tot zondag in de zomervakantie.

De toegang kost 8 euro en is gratis voor kinderen jonger dan vier.

Meer informatie

De Betovering

Het grote avontuurlijke familiespel De Betovering in Brussel is geopend. Tot het laatste weekend van september kunnen gezinnen deelnemen aan het middeleeuwse parcours temidden van de natuur in het hoofdstedelijke gewest.De Betovering had voor het eerst plaats in 1998 in Groot-Bijgaarden.De drie laatste edities werden georganiseerd bij het Rood Klooster in Oudergem. Dit jaar verhuist het evenement naar Neder-over-Heembeek. Vorig jaar telde De Betovering 20.000 bezoekers, verspreid over 52 dagen. De organisatoren hopen dit jaar de kaap van de 30.000 te overschrijden. Het evenement wordt nu ook verlengd tot honderd dagen. Dat is het minimum voor initiatieven die het Brusselse Gewest als toeristische attractie erkent. Het parcours, dat ongeveer drie uur duurt, is toegankelijk van 13.00 tot 18.30 uur tijdens de weekends van april, juni en september en van woensdag tot zondag in de zomervakantie. De toegang kost 8 euro en is gratis voor kinderen jonger dan vier. Meer informatieDe Betovering