De beste reistips van Lonely Planet

© GF

Wat voor soort reis u ook gaat maken, in het boekje De beste reistips vindt u handige weetjes en tips van de experts van Lonely Planet waar u zelf nog niet aan gedacht had.

Wat is het beste moment om een vliegticket te kopen? Hoe vind ik de goedkoopste hotelkamers? Hoeveel en aan wie moet ik op reis precies een fooi geven? Hoe pak ik mijn koffer het handigst in? En hoe zorg ik ervoor dat mijn elektronische apparaten onderweg blijven snorren?

In het kleine, handige boekje De beste reistips geven de experts van Lonely Planet op al deze en veel meer vragen antwoord. Wat voor soort reis u ook gaat maken, u vindt handige weetjes en tips waar u zelf nog niet aan gedacht had.

Achter in het boekje vindt u nog een aantal handige overzichtslijsten, zoals een overzicht van websites en apps, een reiskalender met voor iedere maand de beste bestemmingen, een EHBO-checklist en lijstje met afbeeldingen van de internationale stopcontacten.

Alle tips worden geïllustreerd met grappige tekeningen, waardoor De beste reistips niet alleen een onmisbare, maar ook nog eens een vrolijke reisgenoot is. (MS)

De beste reistips, uitgeverij Kosmos, 128 pagina’s, 9,99 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content