Luxehotels verwennen hun gasten niet alleen met exclusieve voorzieningen, voortreffelijk eten en prachtige kamers, maar ook met een uitstekende service. Uit een onderzoek van hotel.info blijkt dat deze luxe niet altijd onbetaalbaar hoeft te zijn.

Het Ketschauer Hof in Deutschland, Grandhotel Lienz in Oostenrijk, Hotel Ritz Paris** in Frankrijk en Hipotels Hipocampo Palace in Spanje werden door bezoekers van de hotelwebsite hotel.info beoordeeld met 9,5 punten op een schaal van 10. Daarmee staan deze luxehotels in de top van de van de wereldwijde vergelijking.

De meeste hotels in deze lijst van de best beoordeelde hotels bieden al kamers vanaf ongeveer 100 euro per nacht. Zo is bijvoorbeeld het best beoordeelde luxehotel van Hongarije op hotel.info het Iberostar Grand Hotel Budapest, met een tarief van 108 euro relatief voordelig. Dat geldt ook voor het Pullman Bangkok King Power Hotel in Bangkok waar je voor een nacht terecht kan voor 80 euro.

De volledige top twintig

1. Ketschauer Hof in Duitsland/Deidesheim

2. Grandhotel Lienz in Oostenrijk/Lienz

3. Hotel Ritz Paris in Frankrijk/Paris

4. Hipotels Hipocampo Palace in Spanje/Cala Millor

5. Kempinski Hotel River Park Bratislava in Slowakije/Bratislava

6. Grand Resort Bad Ragaz in Zwitserland/Bad Ragaz

7. Iberostar Grand Hotel Budapest in Hongarije/Boedapest

8. Emirates Palace Abu Dhabi in Verenigde Arabische Emiraten/Abu Dhabi

9. Barcelo Los Cabos Palace Deluxe in Mexico/San José del Cabo

10. Hotel General in Tsjechië/Praag

11. Pullman Bangkok King Power Hotel in Thailand/Bangkok

12. JW Marriott Hotel Chongqing in China/Chongqing

13. Pousada do Porto - Palacio do Freixo in Portugal/Freixo - Porto

14. Podewils Old Town Gdansk in Polen/Gdansk

15. Marriott Nagoya in Japan/Nagoya

16. Dysart Hotel in Zuid-Afrika/Kaapstad

17. Het Met Hotel in Griekenland/Thessaloniki

18. Hilton Imperial Dubrovnik in Kroatië/Dubrovnik

19. Hotel Atlas Essaouira & Spa in Marokko/Essaouira

20. The Westin Portland in VS/Portland (MS)

Luxehotels verwennen hun gasten niet alleen met exclusieve voorzieningen, voortreffelijk eten en prachtige kamers, maar ook met een uitstekende service. Uit een onderzoek van hotel.info blijkt dat deze luxe niet altijd onbetaalbaar hoeft te zijn. Het Ketschauer Hof in Deutschland, Grandhotel Lienz in Oostenrijk, Hotel Ritz Paris** in Frankrijk en Hipotels Hipocampo Palace in Spanje werden door bezoekers van de hotelwebsite hotel.info beoordeeld met 9,5 punten op een schaal van 10. Daarmee staan deze luxehotels in de top van de van de wereldwijde vergelijking. De meeste hotels in deze lijst van de best beoordeelde hotels bieden al kamers vanaf ongeveer 100 euro per nacht. Zo is bijvoorbeeld het best beoordeelde luxehotel van Hongarije op hotel.info het Iberostar Grand Hotel Budapest, met een tarief van 108 euro relatief voordelig. Dat geldt ook voor het Pullman Bangkok King Power Hotel in Bangkok waar je voor een nacht terecht kan voor 80 euro.De volledige top twintig 1. Ketschauer Hof in Duitsland/Deidesheim 2. Grandhotel Lienz in Oostenrijk/Lienz 3. Hotel Ritz Paris in Frankrijk/Paris 4. Hipotels Hipocampo Palace in Spanje/Cala Millor 5. Kempinski Hotel River Park Bratislava in Slowakije/Bratislava 6. Grand Resort Bad Ragaz in Zwitserland/Bad Ragaz 7. Iberostar Grand Hotel Budapest in Hongarije/Boedapest 8. Emirates Palace Abu Dhabi in Verenigde Arabische Emiraten/Abu Dhabi 9. Barcelo Los Cabos Palace Deluxe in Mexico/San José del Cabo 10. Hotel General in Tsjechië/Praag 11. Pullman Bangkok King Power Hotel in Thailand/Bangkok 12. JW Marriott Hotel Chongqing in China/Chongqing 13. Pousada do Porto - Palacio do Freixo in Portugal/Freixo - Porto 14. Podewils Old Town Gdansk in Polen/Gdansk 15. Marriott Nagoya in Japan/Nagoya 16. Dysart Hotel in Zuid-Afrika/Kaapstad 17. Het Met Hotel in Griekenland/Thessaloniki 18. Hilton Imperial Dubrovnik in Kroatië/Dubrovnik 19. Hotel Atlas Essaouira & Spa in Marokko/Essaouira 20. The Westin Portland in VS/Portland (MS)