De nieuwe brochure van Anders dan Anders, met het aanbod voor 2013-'14, is beschikbaar bij de reisagent en online te raadplegen.

Zoals de naam al suggereert, biedt Anders dan Anders reizen op een minder traditionele manier. De grootste troef van de reizen zijn de reisbegeleiders: geografen, filmcritici, handelsingenieurs, (kunst-)historici, biologen of linguïsten die in een bepaalde regio wonen of er vaak geweest zijn.

Deze Nederlandssprekende gidsen tonen u de reisbestemming op een originele manier. Zo komt u op vaak moeilijk te bereiken plaatsen, waar weinig toeristen u voorgegaan zijn, maar waarvan deze reisbegeleiders vinden dat u ze gezien moet hebben.

Onderweg proeft u zoveel mogelijk van de lokale keuken en u verblijft in karaktervolle luxe- en eersteklashotels, waarbij vooral gelet wordt op de ligging en het karakter van het hotel.

De reizen vinden plaats in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. U hebt de keuze uit een groot aantal bestemmingen over de hele wereld. Enkele voorbeelden: Mexico, Laos, Chili, Tanzania, Panama, Zuid-Korea en Tibet. Anders dan Anders zal zowel op het Vakantiesalon in Antwerpen als Brussel staan. (MS)

De nieuwe brochure van Anders dan Anders, met het aanbod voor 2013-'14, is beschikbaar bij de reisagent en online te raadplegen. Zoals de naam al suggereert, biedt Anders dan Anders reizen op een minder traditionele manier. De grootste troef van de reizen zijn de reisbegeleiders: geografen, filmcritici, handelsingenieurs, (kunst-)historici, biologen of linguïsten die in een bepaalde regio wonen of er vaak geweest zijn. Deze Nederlandssprekende gidsen tonen u de reisbestemming op een originele manier. Zo komt u op vaak moeilijk te bereiken plaatsen, waar weinig toeristen u voorgegaan zijn, maar waarvan deze reisbegeleiders vinden dat u ze gezien moet hebben. Onderweg proeft u zoveel mogelijk van de lokale keuken en u verblijft in karaktervolle luxe- en eersteklashotels, waarbij vooral gelet wordt op de ligging en het karakter van het hotel. De reizen vinden plaats in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. U hebt de keuze uit een groot aantal bestemmingen over de hele wereld. Enkele voorbeelden: Mexico, Laos, Chili, Tanzania, Panama, Zuid-Korea en Tibet. Anders dan Anders zal zowel op het Vakantiesalon in Antwerpen als Brussel staan. (MS)