In welke Europese landen wonen de aantrekkelijkste vrouwen? Beoordelingssite Zoover vroeg meer dan 6000 bezoekers naar hun mening.

De meest aantrekkelijke vrouwen komen uit Italië, blijkt uit het onderzoek. Bijna twintig procent van de deelnemers is het daarover eens. Ook de Zweedse vrouwen doen de harten sneller slaan. Voor Britse vrouwen daarentegen loopt de Europese toerist niet bijzonder warm.

Opvallend is dat de meeste vakantiegangers de vrouwen in eigen land toch het mooiste vinden. Meer dan 40 procent van de Turken zegt bijvoorbeeld voor de mooiste Europese vrouwen het land niet uit te hoeven. Onder de Polen, Zweden en de Italianen is dit zelfs meer dan de helft. De Belgen en de Duitsers zijn het hier echter niet mee eens, zij verkiezen de Italiaanse schoonheden boven de vrouwen uit eigen land.

De top 5 landen met de meest aantrekkelijke vrouwen:

1. Italië

2. Zweden

3. Polen

4. Spanje

5. Nederland

Afgezien van de Britten zelf, die de eigen vrouwen het beste waarderen, zijn de meeste Europeanen niet zo gecharmeerd van de Britse dames. Ook Griekse, Duitse, Franse en Turkse vrouwen vallen niet bijzonder in de smaak. (MS)

In welke Europese landen wonen de aantrekkelijkste vrouwen? Beoordelingssite Zoover vroeg meer dan 6000 bezoekers naar hun mening. De meest aantrekkelijke vrouwen komen uit Italië, blijkt uit het onderzoek. Bijna twintig procent van de deelnemers is het daarover eens. Ook de Zweedse vrouwen doen de harten sneller slaan. Voor Britse vrouwen daarentegen loopt de Europese toerist niet bijzonder warm. Opvallend is dat de meeste vakantiegangers de vrouwen in eigen land toch het mooiste vinden. Meer dan 40 procent van de Turken zegt bijvoorbeeld voor de mooiste Europese vrouwen het land niet uit te hoeven. Onder de Polen, Zweden en de Italianen is dit zelfs meer dan de helft. De Belgen en de Duitsers zijn het hier echter niet mee eens, zij verkiezen de Italiaanse schoonheden boven de vrouwen uit eigen land. De top 5 landen met de meest aantrekkelijke vrouwen: 1. Italië 2. Zweden 3. Polen 4. Spanje 5. Nederland Afgezien van de Britten zelf, die de eigen vrouwen het beste waarderen, zijn de meeste Europeanen niet zo gecharmeerd van de Britse dames. Ook Griekse, Duitse, Franse en Turkse vrouwen vallen niet bijzonder in de smaak. (MS)