Het wordt de grootste en de griezeligste Halloween ooit in Walibi, met maar liefst zes spookhuizen, drie griezelzones, vier nocturnes, een show met vuurwerk en een zombie bar.
Halloween Zombie Attack vindt plaats op 26 oktober (van 16u-22u) en van 27 oktober tot en met 4 november.

Marva is een vergane circusartieste. Deze afstotelijke oude dame heeft nu nog maar één doel voor ogen: het leven op aarde vernietigen. Marva werd vorig jaar aangevallendoor zombies waardoor zij nu zelf een levende dode is.

Dit jaar bereidt ze in het geheim een dodelijk virus om alle levende wezens, waaronder ook de bezoekers, aan te vallen. De bezoekers moeten Marva en haar leger van bloeddorstige zombies van zich af proberen te slaan.

Overdag staat het pretpark open voor families met kinderen. 's Avonds kunnen de kleintjes beter wegblijven uit de spookhuizen en zijn het vooral de tieners die het park zullen bevolken.

Zombie Bar
Enkel de houders van een RIP Pass hebben het geluk om toegang te krijgen tot het eiland in het midden van het meer. De RIP Passen worden enkel online verkocht en geven naast toegang tot de zombie bar ook toegang tot de attracties. (MS)

Het wordt de grootste en de griezeligste Halloween ooit in Walibi, met maar liefst zes spookhuizen, drie griezelzones, vier nocturnes, een show met vuurwerk en een zombie bar. Halloween Zombie Attack vindt plaats op 26 oktober (van 16u-22u) en van 27 oktober tot en met 4 november. Marva is een vergane circusartieste. Deze afstotelijke oude dame heeft nu nog maar één doel voor ogen: het leven op aarde vernietigen. Marva werd vorig jaar aangevallendoor zombies waardoor zij nu zelf een levende dode is. Dit jaar bereidt ze in het geheim een dodelijk virus om alle levende wezens, waaronder ook de bezoekers, aan te vallen. De bezoekers moeten Marva en haar leger van bloeddorstige zombies van zich af proberen te slaan. Overdag staat het pretpark open voor families met kinderen. 's Avonds kunnen de kleintjes beter wegblijven uit de spookhuizen en zijn het vooral de tieners die het park zullen bevolken. Zombie Bar Enkel de houders van een RIP Pass hebben het geluk om toegang te krijgen tot het eiland in het midden van het meer. De RIP Passen worden enkel online verkocht en geven naast toegang tot de zombie bar ook toegang tot de attracties. (MS)