Overdag naar het strand, 's avonds naar de cinema: klinkt dat als een ideale vakantiedag voor jou? Dan spreekt het concept van Le Cinema Sur L'Eau je zeker aan. In Parijs kunnen sinds zaterdag telkens zes mensen uit een bubbel plaatsnemen in een van de 38 elektrische bootjes, om vervolgens van een film te genieten terwijl ze dobberen op het water. Afstand houden van de andere toeschouwers is - tenzij je plots zin zou hebben in verfrissing - een evidentie.

Op het programma stonden de kortfilm 'Corona Story' van Victor Mirabel en de komedie 'Le Grand Bain', over een team van mannelijke synchroonzwemmers.

Ook vanop de oever konden enkele mensen de vertoning volgen. , Getty
Ook vanop de oever konden enkele mensen de vertoning volgen. © Getty
Overdag naar het strand, 's avonds naar de cinema: klinkt dat als een ideale vakantiedag voor jou? Dan spreekt het concept van Le Cinema Sur L'Eau je zeker aan. In Parijs kunnen sinds zaterdag telkens zes mensen uit een bubbel plaatsnemen in een van de 38 elektrische bootjes, om vervolgens van een film te genieten terwijl ze dobberen op het water. Afstand houden van de andere toeschouwers is - tenzij je plots zin zou hebben in verfrissing - een evidentie. Op het programma stonden de kortfilm 'Corona Story' van Victor Mirabel en de komedie 'Le Grand Bain', over een team van mannelijke synchroonzwemmers.