Op 5 maart start de Hiswa Amsterdam Boat Show, het grootste watersport-evenement van Nederland.

Vijf dagen lang kunnen watersportliefhebbers in de Rai terecht voor alles wat met water te maken heeft: honderden sloepen, zeilboten, sportboten, bootaccessoires, surfboards, onderhoudworkshops, navigatieapparatuur, watersportkleding en nog veel meer.

Nieuw dit jaar is Hiswa Klassiek met een mooie collectie klassieke schepen.

De Hiswa wordt een paar dagen voor de opening, op 2 maart, feestelijk ingeluid met een optocht van Stand Up Paddle Boards door de Amsterdamse grachten. De bedoeling is dat tweehonderd peddelaars een demonstratie van deze uit de VS overgewaaide sport zullen geven en daarmee tegelijk een Nederlands record zullen vestigen.

Wie mee wil doen aan deze parade kan zich tot 24 februari inschrijven via Hiswa Suptocht. (MS)

Op 5 maart start de Hiswa Amsterdam Boat Show, het grootste watersport-evenement van Nederland. Vijf dagen lang kunnen watersportliefhebbers in de Rai terecht voor alles wat met water te maken heeft: honderden sloepen, zeilboten, sportboten, bootaccessoires, surfboards, onderhoudworkshops, navigatieapparatuur, watersportkleding en nog veel meer. Nieuw dit jaar is Hiswa Klassiek met een mooie collectie klassieke schepen. De Hiswa wordt een paar dagen voor de opening, op 2 maart, feestelijk ingeluid met een optocht van Stand Up Paddle Boards door de Amsterdamse grachten. De bedoeling is dat tweehonderd peddelaars een demonstratie van deze uit de VS overgewaaide sport zullen geven en daarmee tegelijk een Nederlands record zullen vestigen. Wie mee wil doen aan deze parade kan zich tot 24 februari inschrijven via Hiswa Suptocht. (MS)