Het dierenpark vervoegt daarmee het lijstje met een twintigtal Belgische driesterrenattracties in de gids, zoals de Brusselse Grote Markt en de Brugse binnenstad.

De toeristische gids plaatst Pairi Daiza meteen ook bij de tien attracties in de België die je gezien moet hebben. De andere negen zijn Brussel, Brugge, de Vlaamse belforten en begijnhoven, de kathedraal van Doornik, Antwerpen, Gent, de Waalse waterlopen (de valleien van de Maas en de Semois), de Grotten van Han en "het stripverhaal".

(Belga)

Het dierenpark vervoegt daarmee het lijstje met een twintigtal Belgische driesterrenattracties in de gids, zoals de Brusselse Grote Markt en de Brugse binnenstad. De toeristische gids plaatst Pairi Daiza meteen ook bij de tien attracties in de België die je gezien moet hebben. De andere negen zijn Brussel, Brugge, de Vlaamse belforten en begijnhoven, de kathedraal van Doornik, Antwerpen, Gent, de Waalse waterlopen (de valleien van de Maas en de Semois), de Grotten van Han en "het stripverhaal". (Belga)