Elke dag - van 4 tot 10 april - wordt vanaf 14 uur een deel van het zwembad in Oceade omgetoverd tot een gigantische eendenpoel. Honderden plastic eendjes in allerlei felle kleuren zwemmen rond in het water. Bezoekers moeten in een beperkte tijd zoveel mogelijk plastic eendjes vangen om zo tal van prijzen te winnen.

Ze krijgen daarvoor vijf minuten de tijd. Sommige eendjes kunnen ingeruild worden voor snoep, andere staan dan weer voor een uitdaging. Want ook op het droge houdt de paasgekte niet op: de uitdaging bestaat erin om doorheen het waterpretpark zoveel mogelijk eieren te zoeken. Op elk van deze eieren staat een woord dat je naar het rad kan leiden waar er onder andere gadgets, kortingsbonnen of gratis tickets voor Océade te winnen zijn.

Inschrijven voor deze gratis paaseizoektocht kan ter plaatse en dit dagelijks tussen 12u45 en 13u15. Het eendjes vissen gebeurt in verschillende groepen, waarvan de eerste start om 14u.

Elke dag - van 4 tot 10 april - wordt vanaf 14 uur een deel van het zwembad in Oceade omgetoverd tot een gigantische eendenpoel. Honderden plastic eendjes in allerlei felle kleuren zwemmen rond in het water. Bezoekers moeten in een beperkte tijd zoveel mogelijk plastic eendjes vangen om zo tal van prijzen te winnen.Ze krijgen daarvoor vijf minuten de tijd. Sommige eendjes kunnen ingeruild worden voor snoep, andere staan dan weer voor een uitdaging. Want ook op het droge houdt de paasgekte niet op: de uitdaging bestaat erin om doorheen het waterpretpark zoveel mogelijk eieren te zoeken. Op elk van deze eieren staat een woord dat je naar het rad kan leiden waar er onder andere gadgets, kortingsbonnen of gratis tickets voor Océade te winnen zijn.Inschrijven voor deze gratis paaseizoektocht kan ter plaatse en dit dagelijks tussen 12u45 en 13u15. Het eendjes vissen gebeurt in verschillende groepen, waarvan de eerste start om 14u.