Professionele zandkunstenaars maken in de oude Wilhelminagrot van 700 ton zand het volledige kerstverhaal. In spelonken en hoekjes van de grotten ontdekt u de mooiste en levensgrote beelden van zand. Volg de feeëriek verlichte route door de mergelgangen en kom terecht bij de magische kerststal, geïnspireerd door De Ster van Bethlehem.

Daarna kunt u met een kabelbaan de Wilhelminatoren bezoeken waar u onder het genot van een hapje en een glaasje glühwein van het prachtige uitzicht over het Geuldal geniet.

De grot is tot zondag 4 januari dagelijks geopend (behalve op 25 december en 1 januari) van 11 tot 18 uur. Voor volwassenen bedraagt de entree 5 euro of 8,50 inclusief een rit met de kabelbaan en voor kinderen respectievelijk 2,50 of 5 euro.

(MS)

Professionele zandkunstenaars maken in de oude Wilhelminagrot van 700 ton zand het volledige kerstverhaal. In spelonken en hoekjes van de grotten ontdekt u de mooiste en levensgrote beelden van zand. Volg de feeëriek verlichte route door de mergelgangen en kom terecht bij de magische kerststal, geïnspireerd door De Ster van Bethlehem. Daarna kunt u met een kabelbaan de Wilhelminatoren bezoeken waar u onder het genot van een hapje en een glaasje glühwein van het prachtige uitzicht over het Geuldal geniet.De grot is tot zondag 4 januari dagelijks geopend (behalve op 25 december en 1 januari) van 11 tot 18 uur. Voor volwassenen bedraagt de entree 5 euro of 8,50 inclusief een rit met de kabelbaan en voor kinderen respectievelijk 2,50 of 5 euro. (MS)