Mini-Europa pakt voor de 21e keer uit met een schaduw- en lichtspel dat ervoor zorgt dat de details van de bekendste Europese gebouwen en monumenten nog indrukwekkender worden.

De avond eindigt met een spetterend vuurwerk van zo'n vijftien minuten lang vanaf 22u30. Dit jaar werd gekozen voor "Follow your dreams" als thema voor het vuurwerk, waarbij de hemel zal oplichten met zilveren sterren.

GF
© GF

Voor de muzikale omlijsting werd gekozen voor de theme songs van de films 'Mission Impossible' en 'Star Wars', een klassieker als 'Sadeness' (Curly Gregorian) naast tal van andere hits.

Voor 'Mini-Europe By Night' gelden de normale entreeprijzen en betalen de bezoekers niets extra.

Mini-Europa pakt voor de 21e keer uit met een schaduw- en lichtspel dat ervoor zorgt dat de details van de bekendste Europese gebouwen en monumenten nog indrukwekkender worden. De avond eindigt met een spetterend vuurwerk van zo'n vijftien minuten lang vanaf 22u30. Dit jaar werd gekozen voor "Follow your dreams" als thema voor het vuurwerk, waarbij de hemel zal oplichten met zilveren sterren.Voor de muzikale omlijsting werd gekozen voor de theme songs van de films 'Mission Impossible' en 'Star Wars', een klassieker als 'Sadeness' (Curly Gregorian) naast tal van andere hits.Voor 'Mini-Europe By Night' gelden de normale entreeprijzen en betalen de bezoekers niets extra.