Samen zorgen die voor 16.636 bijkomende zitplaatsen. De extra treinen komen bovenop het reeds versterkte zomeraanbod naar de kust.

Zowel dinsdag-, woensdag-, donderdag-, als vrijdagochtend rijden er met het mooie weer drie extra treinen naar Blankenberge. Twee daarvan vertrekken in Leuven, de derde in Brussel-Noord. 's Avonds volgen deze treinen dezelfde weg terug.

In totaal worden er tot en met vrijdag 112 extra treinen ingezet van en naar de kust, goed voor 73.588 extra zitplaatsen. De meeste van deze treinen worden tijdens de zomervakantie sowieso ingezet. Zo rijden er naast treinen met als bestemming Blankenberge ook extra treinen van en naar Oostende, Knokke en De Panne.

Met het mooie weer komen daar nu dus nog eens 24 extra treinen bij. Bovendien kunnen bij een grote toevloed aan reizigers ook in real time alsnog bijkomende treinen worden ingelegd.

De volledige dienstregeling is raadpleegbaar op de website detrein.be of via de gratis NMBS-app. (Belga)

Samen zorgen die voor 16.636 bijkomende zitplaatsen. De extra treinen komen bovenop het reeds versterkte zomeraanbod naar de kust. Zowel dinsdag-, woensdag-, donderdag-, als vrijdagochtend rijden er met het mooie weer drie extra treinen naar Blankenberge. Twee daarvan vertrekken in Leuven, de derde in Brussel-Noord. 's Avonds volgen deze treinen dezelfde weg terug. In totaal worden er tot en met vrijdag 112 extra treinen ingezet van en naar de kust, goed voor 73.588 extra zitplaatsen. De meeste van deze treinen worden tijdens de zomervakantie sowieso ingezet. Zo rijden er naast treinen met als bestemming Blankenberge ook extra treinen van en naar Oostende, Knokke en De Panne. Met het mooie weer komen daar nu dus nog eens 24 extra treinen bij. Bovendien kunnen bij een grote toevloed aan reizigers ook in real time alsnog bijkomende treinen worden ingelegd. De volledige dienstregeling is raadpleegbaar op de website detrein.be of via de gratis NMBS-app. (Belga)