De kerstmarkten in Duitsland krijgen de laatste jaren forse concurrentie van de binnenlandse markten.

Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven zijn maar enkele van de steden waar traditionele en moderne evenementen zorgen voor een gezellige kerstsfeer.

Zo staan in de Brusselse centrumstraten maar liefst 240 kraampjes opgesteld waar u terechtkunt voor originele cadeaus en versnaperingen. Leuk voor kinderen en volwassenen zijn het mooi verlichte reuzenrad en de schaatsbaan op de Oude Markt.

Leuven pakt ieder jaar uit met een hartverwarmend programma tijdens De Winterwarmte: een kerstmarkt, een nostalgische kermis en een winterspeeltuin zijn een paar van de evenementen die de stad organiseert.

En Antwerpen hult zich in winterse sferen met een spiegeltent waar mensen zich kunnen opwarmen na het shoppen, een kerstmarkt en internationale licht- en vuuracts van straatartiesten.

Naar die drie (en alle andere Belgische) plaatsen reist u deze winter extra voordelig met de Christmas Deals van de NMBS. Tijdens de weekends in december en alle dagen van de kerstvakantie betaalt u maar 9,90 euro voor een heen-en-terugbiljet tussen alle bestemmingen in België. Een ticket in eerste klas kost 14,90 euro. (MS)

De kerstmarkten in Duitsland krijgen de laatste jaren forse concurrentie van de binnenlandse markten. Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven zijn maar enkele van de steden waar traditionele en moderne evenementen zorgen voor een gezellige kerstsfeer. Zo staan in de Brusselse centrumstraten maar liefst 240 kraampjes opgesteld waar u terechtkunt voor originele cadeaus en versnaperingen. Leuk voor kinderen en volwassenen zijn het mooi verlichte reuzenrad en de schaatsbaan op de Oude Markt. Leuven pakt ieder jaar uit met een hartverwarmend programma tijdens De Winterwarmte: een kerstmarkt, een nostalgische kermis en een winterspeeltuin zijn een paar van de evenementen die de stad organiseert. En Antwerpen hult zich in winterse sferen met een spiegeltent waar mensen zich kunnen opwarmen na het shoppen, een kerstmarkt en internationale licht- en vuuracts van straatartiesten. Naar die drie (en alle andere Belgische) plaatsen reist u deze winter extra voordelig met de Christmas Deals van de NMBS. Tijdens de weekends in december en alle dagen van de kerstvakantie betaalt u maar 9,90 euro voor een heen-en-terugbiljet tussen alle bestemmingen in België. Een ticket in eerste klas kost 14,90 euro. (MS)