Tot 4 oktober loopt in het Fotomuseum Mijn Vlakke Land, een tentoonstelling over landschap en fotografie. Kan de ervaring van een wandelaar ook plaatsvinden binnen vier muren? Dat was het vertrekpunt.

Meer dan vijftig fotografen uit binnen- en buitenland halen hun mooiste landschappen boven en nemen je mee naar Duitse bergtoppen, door de Chinese jungle en langs een Californische zonsondergang. Onder de Belgische namen vind je onder anderen Francis Alÿs, Michiel Hendryckx en Dirk Braeckman. (Elke Lahousse)

Tot 4 oktober loopt in het Fotomuseum Mijn Vlakke Land, een tentoonstelling over landschap en fotografie. Kan de ervaring van een wandelaar ook plaatsvinden binnen vier muren? Dat was het vertrekpunt. Meer dan vijftig fotografen uit binnen- en buitenland halen hun mooiste landschappen boven en nemen je mee naar Duitse bergtoppen, door de Chinese jungle en langs een Californische zonsondergang. Onder de Belgische namen vind je onder anderen Francis Alÿs, Michiel Hendryckx en Dirk Braeckman. (Elke Lahousse)