Bij Valkenburg ligt het langste ondergrondse gangenstelsel in Europa. En die kan je op een grotbike verkennen.

ASP Adventure organiseert tochten van 8 à 10 kilometer met een gids die je door een doolhof van gangen, bochten en plotse afdalingen leidt.

De gangen op een diepte van 40 meter worden enkel verlicht door het lampje op je fiets. Een tour duurt 1,5 uur of 2,5 uur.

Bij ASP Adventure kan je ook terecht voor andere avontuurlijke tochten door de mergelgrotten zoals eeen doolhoftocht in de stijl van Fory Boyard waarbij de deelnemers puzzels op moeten lossen, hindernissen moeten overwinnen waaronder een ondergrondse oversteek in een boot en oriëntatieopdrachten tot een goed einde moeten brengen.

Bij Valkenburg ligt het langste ondergrondse gangenstelsel in Europa. En die kan je op een grotbike verkennen. ASP Adventure organiseert tochten van 8 à 10 kilometer met een gids die je door een doolhof van gangen, bochten en plotse afdalingen leidt. De gangen op een diepte van 40 meter worden enkel verlicht door het lampje op je fiets. Een tour duurt 1,5 uur of 2,5 uur. Bij ASP Adventure kan je ook terecht voor andere avontuurlijke tochten door de mergelgrotten zoals eeen doolhoftocht in de stijl van Fory Boyard waarbij de deelnemers puzzels op moeten lossen, hindernissen moeten overwinnen waaronder een ondergrondse oversteek in een boot en oriëntatieopdrachten tot een goed einde moeten brengen.