Via een Oculus Rift-bril kom je te weten hoe de nieuwe ZOO eruit gaat zien. Zet de hightech-bril op en maak een virtuele wandeling door de nieuwe Zoo. Je kunt 360 graden om je heen kijken. Een heel speciale ervaring.

Navigeer via de pijltjes en flaneer nu al even op het nieuwe Welkomstplein, in de Marmeren Zaal en langs het vernieuwde Grand Café Flamingo. Over enkele maanden mag je komen genieten van het eindresultaat maar nu ook al even virtueel. Jekunt zelfs al even binnenkijken in het Elisabeth Center Antwerp dat haar deuren opent in november 2016.

Je kunt in de krokus- en paasvakantie elke dag een virtuele reis maken in ZOO Antwerpen. De Oculus Rift staat voor je klaar net voorbij het huidige inkomplein in het gebouw van de Kleinapen. De komende maand kan je ook elk weekend van het effect van deze hypermoderne bril genieten.

Via een Oculus Rift-bril kom je te weten hoe de nieuwe ZOO eruit gaat zien. Zet de hightech-bril op en maak een virtuele wandeling door de nieuwe Zoo. Je kunt 360 graden om je heen kijken. Een heel speciale ervaring. Navigeer via de pijltjes en flaneer nu al even op het nieuwe Welkomstplein, in de Marmeren Zaal en langs het vernieuwde Grand Café Flamingo. Over enkele maanden mag je komen genieten van het eindresultaat maar nu ook al even virtueel. Jekunt zelfs al even binnenkijken in het Elisabeth Center Antwerp dat haar deuren opent in november 2016.Je kunt in de krokus- en paasvakantie elke dag een virtuele reis maken in ZOO Antwerpen. De Oculus Rift staat voor je klaar net voorbij het huidige inkomplein in het gebouw van de Kleinapen. De komende maand kan je ook elk weekend van het effect van deze hypermoderne bril genieten.