Vanaf tien uur zijn ze welkom bij de Dienst voor Toerisme. De hele ochtend hebben ze vrije toegang tot de musea zoals het Grand Curtius, BAL, Ansembourg, Museum van de Verlichting, Museum van het Waalse leven en het Aquarium.

In de namiddag staan twee begeleide wandelingen op het programma. U kunt kiezen tussen een ontdekking van het historische centrum en een wandeling op de hellingen van de citadel.

Volwassenen betalen 8 euro, jongeren tot twaalf jaar 6 euro en kinderen onder de twaalf mogen gratis deelnemen. Vooraf reserveren bij de Dienst voor Toerisme (office.tourisme@liege.be) is noodzakelijk. (MS)

Vanaf tien uur zijn ze welkom bij de Dienst voor Toerisme. De hele ochtend hebben ze vrije toegang tot de musea zoals het Grand Curtius, BAL, Ansembourg, Museum van de Verlichting, Museum van het Waalse leven en het Aquarium. In de namiddag staan twee begeleide wandelingen op het programma. U kunt kiezen tussen een ontdekking van het historische centrum en een wandeling op de hellingen van de citadel. Volwassenen betalen 8 euro, jongeren tot twaalf jaar 6 euro en kinderen onder de twaalf mogen gratis deelnemen. Vooraf reserveren bij de Dienst voor Toerisme (office.tourisme@liege.be) is noodzakelijk. (MS)