De lokale politie patrouilleert vanaf deze week ook met twee nieuwe quads, onder andere in de Sahara en aan de Velboputten.

De Lommelse veiligheidscel besliste eerder om vanaf donderdag 30 juli tot en met 31 augustus de zandvlakte van de Sahara volledig af te sluiten voor het publiek. Daarna zou een eventuele verlenging worden bekeken, maar de veiligheidscel heeft vrijdag al beslist om de periode te verlengen. Wandelen en fietsen in de bossen en buiten de omheining blijft wel nog mogelijk. Na 15 september volgt een nieuwe evaluatie. (Belga)

De lokale politie patrouilleert vanaf deze week ook met twee nieuwe quads, onder andere in de Sahara en aan de Velboputten. De Lommelse veiligheidscel besliste eerder om vanaf donderdag 30 juli tot en met 31 augustus de zandvlakte van de Sahara volledig af te sluiten voor het publiek. Daarna zou een eventuele verlenging worden bekeken, maar de veiligheidscel heeft vrijdag al beslist om de periode te verlengen. Wandelen en fietsen in de bossen en buiten de omheining blijft wel nog mogelijk. Na 15 september volgt een nieuwe evaluatie. (Belga)