De vzw Kustattracties, de koepelorganisatie van tal van dagattracties aan de kust, heeft in Koksijde de derde editie van haar Kustpas gelanceerd. Met die voordeelpas kunnen kusttoeristen op een voordelige manier alle trekpleisters ontdekken.

Het succes van de Kustpas blijft groeien. Dit jaar bundelen 41 attracties de krachten. Vorig jaar waren er dat 32. De Kustpas biedt samen meer dan 300 euro korting aan in tal van musea, themaparken, erfgoedsites, natuurcentra en ontspanningssites.

Tijdens het seizoen 2015 liggen 400.000 exemplaren klaar voor dagjesmensen en verblijfstoeristen. De distributie van de Kustpas zal gebeuren via de diverse logiesbedrijven aan de kust. Uiteraard zorgen ook de infokantoren voor toerisme en bezoekerscentra voor een passende distributie.

Vervoersmaatschappijen NMBS en De Lijn zijn partners in het project. De Kustpas krijgt net zoals vorig jaar ook een digitale versie. Vorig jaar werden net geen 20.000 kustpassen gedownload. De vzw Kustattracties zal die digitale pas verder promoten.

De vzw Kustattracties werd in 2013, onder impuls van de vzw Toeristische Attracties, De Lijn en Westtoer, opgericht als een samenwerkingsverband tussen de vele musea, parken en attracties aan onze kust.

(Belga)

De vzw Kustattracties, de koepelorganisatie van tal van dagattracties aan de kust, heeft in Koksijde de derde editie van haar Kustpas gelanceerd. Met die voordeelpas kunnen kusttoeristen op een voordelige manier alle trekpleisters ontdekken.Het succes van de Kustpas blijft groeien. Dit jaar bundelen 41 attracties de krachten. Vorig jaar waren er dat 32. De Kustpas biedt samen meer dan 300 euro korting aan in tal van musea, themaparken, erfgoedsites, natuurcentra en ontspanningssites. Tijdens het seizoen 2015 liggen 400.000 exemplaren klaar voor dagjesmensen en verblijfstoeristen. De distributie van de Kustpas zal gebeuren via de diverse logiesbedrijven aan de kust. Uiteraard zorgen ook de infokantoren voor toerisme en bezoekerscentra voor een passende distributie. Vervoersmaatschappijen NMBS en De Lijn zijn partners in het project. De Kustpas krijgt net zoals vorig jaar ook een digitale versie. Vorig jaar werden net geen 20.000 kustpassen gedownload. De vzw Kustattracties zal die digitale pas verder promoten. De vzw Kustattracties werd in 2013, onder impuls van de vzw Toeristische Attracties, De Lijn en Westtoer, opgericht als een samenwerkingsverband tussen de vele musea, parken en attracties aan onze kust.(Belga)