Inspiratie: Het bos in!

Inspiratie: Het bos in!
149,95 euro © Teva Arrowood

Het bos in © Teva Arrowood

Een goed paar schoenen dat tegen een stootje kan is onmisbaar tijdens een boswandeling. Al kan je deze Teva's ook perfect in de stad dragen, in het bos bewijzen ze eveneens hun diensten.

Teva Arrowood: beschikbaar in verschillende kleuren, hoog en laag model en mannen- en vrouwenmodel. 149,95 euro

Het bos in © De Bijenkorf

Denk aan regen en je denkt aan een regenjas. Deze van Rains is niet alleen in het bos nuttig, maar past ook prima binnen een urban look.

De regenjasjes zijn er voor mannen en vrouwen en werden gemaakt van gerecycleerde petflessen. Prijzen via De Bijenkorf tussen 79,95 en 99,95 euro.

Het bos in © Fjällräven

Elf petflessen, één rugzak. Dat is ongeveer de balans, want deze Re-Kånken rugzak van Fjällräven is gemaakt van 95 % gerecycleerd polyester. Dit zijn de meest herfstige kleuren, maar hetzelfde model is in nog tal van andere tinten beschikbaar. Adviesprijs: 89 euro.

Het bos in © Palladium

In de 100% Waterproof-collectie van Palladium vind je je trouwe bondgenoot tijdens de guurste en meest onvoorspelbare weersomstandigheden. Where fashion meets function: deze collectie combineert premium leder, shearling voering, nylon mesh met een volledig waterproof design. Prijzen tussen 129,95 & 159,95 euro.

Het bos in © Casetify

Adventure awaits! iPhone-hoesje van Casetify, 40 dollar.

Het bos in © Insta glen_geinegge

Als er vochtigheid in de lucht hangt, maar je je daar niet door wil laten tegenhouden om het groen in te trekken, sta je vaak voor een lastige keuze: trek je comfortabele stapschoenen aan of kies je voor waterdichte laarzen? Met deze Aigle Parcours hoef je niet te kiezen, want de klassieker combineert beide functionaliteiten.

Advieswinkelprijs: vanaf 60 euro.

BBQ © Dille & Kamille

Aangekomen op een rustig plekje? Waarom geen vuurtje stoken en wat worstjes op de grill leggen? Na een dag in de buitenlucht heb je een lekkere pauze wel verdiend! 27,95 euro bij Dille & Kamille.

Het bos in © .

Bij die lekkere snack hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Uiteraard kan je kiezen voor een verwarmend kopje koffie, thee of chocomelk, maar The Botanist Gin is ook een erg goede optie wanneer je uit het bos komt. Waarom? Het merk stimuleert foraging, of het plukken van wilde kruiden. Kom je tijdens je wandeling in het bos wat eetbaars tegen? Neem het dan vooral mee en probeer het in een homemade cocktail.