97 chefs nodigen u uit om van hun gerechten bereid met streekproducten te komen genieten. Op de website www.hetlekkerewesten.be vindt u zeven lekkere fietsroutes waarbij u gezellige cafeetjes, lekkere eethuisjes en sterrenrestaurants passeert.

Aan de routes kunt u telkens een verblijfsarrangement boeken waarbij een overnachting in een B&B, ontbijt, lunch, diner en taxiservice is inbegrepen.

Ook vindt u op de website een beschrijving van alle deelnemende eetgelegenheden en leest u waarom de chefs zo'n passie hebben voor West Vlaanderen. (MS)

97 chefs nodigen u uit om van hun gerechten bereid met streekproducten te komen genieten. Op de website www.hetlekkerewesten.be vindt u zeven lekkere fietsroutes waarbij u gezellige cafeetjes, lekkere eethuisjes en sterrenrestaurants passeert. Aan de routes kunt u telkens een verblijfsarrangement boeken waarbij een overnachting in een B&B, ontbijt, lunch, diner en taxiservice is inbegrepen. Ook vindt u op de website een beschrijving van alle deelnemende eetgelegenheden en leest u waarom de chefs zo'n passie hebben voor West Vlaanderen. (MS)