Het tropische waterpretpark Océade verandert van donderdag 24 december tot en met zondag 3 januari in een waar winterparadijs. De bezoekers kunnen er nog steeds genieten van het grootste aanbod van glijbanen in België, maar tijdens MagicSnow@Océade gaat het op verschillende keren per dag ook sneeuwen.

Ook wordt het waterpretpark in een winterkleedje gestoken en zal er kerstmuziek uit de luidsprekers schallen.

Over Océade

Océade ligt naast Mini-Europa en heeft de meeste glijbanen in België, samen goed voor 640 meter aan glijplezier. Daarnaast is er een golfslagbad, jacuzzi's en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen zijn.

Het tropische waterpretpark Océade verandert van donderdag 24 december tot en met zondag 3 januari in een waar winterparadijs. De bezoekers kunnen er nog steeds genieten van het grootste aanbod van glijbanen in België, maar tijdens MagicSnow@Océade gaat het op verschillende keren per dag ook sneeuwen.Ook wordt het waterpretpark in een winterkleedje gestoken en zal er kerstmuziek uit de luidsprekers schallen.Over OcéadeOcéade ligt naast Mini-Europa en heeft de meeste glijbanen in België, samen goed voor 640 meter aan glijplezier. Daarnaast is er een golfslagbad, jacuzzi's en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen zijn.