In het weekend van 11 en 12 april vindt in het Klokgebouw in Eindhoven een groot Cruise & Zeil evenement plaats.

Het is voor het eerst dat de Nederlandse cruisebeurs, waar alles draait om persoonlijk advies en maatwerk, buiten de randstad plaatsvindt. Naast informatie over honderden cruise- en zeilbestemmingen wereldwijd, is het mogelijk direct een reis te boeken bij rederijen en gerenommeerde touroperators. Ook staan er presentaties over onder meer de cruise trends van 2015 op het programma en is er amusement voor kinderen.

Alles is mogelijk

Tijdens de 5e editie van het Cruise & Zeil Event ligt de nadruk op persoonlijk advies. Het aanbod van vakanties op het water is namelijk net zo veelzijdig als die op het vasteland. Wie graag een vakantie in een select gezelschap doorbrengt, wint informatie in bij de zeilspecialisten. Vooral het 'alles kan maar niets moet'-karakter is kenmerkend voor dit type reizen. Van slapen onder de sterren tot snorkelen bij de boot, het maken van culturele uitstapjes en zonnen op het dek.

Het Cruise & Zeil Event Eindhoven vindt plaats op 11 en 12 april van 10.00 tot 17.00 uur. Bij online voorregistratie via de website Cruise & Zeil kosten tickets € 5,- per persoon. Aan de deur betaal je € 10,-. Kinderen tot 17 jaar mogen gratis naar binnen. Tijdens het evenement geven Holland America Line en Zeetours scheepsbezoeken weg en kunnen kinderen zich vermaken met de ZooRide, een rit op (speelgoed)dieren.

In het weekend van 11 en 12 april vindt in het Klokgebouw in Eindhoven een groot Cruise & Zeil evenement plaats. Het is voor het eerst dat de Nederlandse cruisebeurs, waar alles draait om persoonlijk advies en maatwerk, buiten de randstad plaatsvindt. Naast informatie over honderden cruise- en zeilbestemmingen wereldwijd, is het mogelijk direct een reis te boeken bij rederijen en gerenommeerde touroperators. Ook staan er presentaties over onder meer de cruise trends van 2015 op het programma en is er amusement voor kinderen.Alles is mogelijkTijdens de 5e editie van het Cruise & Zeil Event ligt de nadruk op persoonlijk advies. Het aanbod van vakanties op het water is namelijk net zo veelzijdig als die op het vasteland. Wie graag een vakantie in een select gezelschap doorbrengt, wint informatie in bij de zeilspecialisten. Vooral het 'alles kan maar niets moet'-karakter is kenmerkend voor dit type reizen. Van slapen onder de sterren tot snorkelen bij de boot, het maken van culturele uitstapjes en zonnen op het dek.Het Cruise & Zeil Event Eindhoven vindt plaats op 11 en 12 april van 10.00 tot 17.00 uur. Bij online voorregistratie via de website Cruise & Zeil kosten tickets € 5,- per persoon. Aan de deur betaal je € 10,-. Kinderen tot 17 jaar mogen gratis naar binnen. Tijdens het evenement geven Holland America Line en Zeetours scheepsbezoeken weg en kunnen kinderen zich vermaken met de ZooRide, een rit op (speelgoed)dieren.