Vanaf 10u ontvangt het park de bezoekers in ware Allerheiligensfeer. Dit jaar heeft Parc Astérix voor de kleine Vikings een heleboel proeven in petto.

Vanaf 12u00 kunnen de jonge Vikings deelnemen aan een grimassenwedstrijd en hun krachten meten tijdens het Gallische ballenwerpen, de indrukwekkende baas van de Vikings uitdagen en zich laten schminken.

Ook worden vier attracties speciaal voor Halloween helemaal omgetoverd. Spoken, geesten, pompoenen, zwarte katten en heksen door hun best om de deelnemers te kwellen.

Twee behekste huizen

Mission Perdue nodigt jong en oud voor een expeditie naar de sterren ten tijde van Jules Verne om de min of meer gastvrije planeten te bezoeken en andere levensvormen te ontmoeten.

Het Huis van de Angst, een initiatieparcours dat zich afspeelt in een wereld van vampiers, levende doden en allerlei monsters, is speciaal bedoeld voor 16 plussers die houden van sensatie.

Spektakel met licht en geluid

Vanaf 18u00 veranderen het geluid en het licht in het park voor een angstaanjagende nocturne. Een spookschip dwaalt doorheen de straten van Parijs waar de sfeer steeds angstaanjagender wordt.

Ondertussen nodigt tovenaar Iris in het Egyptische universum de bezoekers uit om één van de meest afschuwelijke vloeken te ontdekken tijdens een uniek licht- en geluidsspektakel.

Om deze griezelige avond in schoonheid af te sluiten, verzamelen alle monsters van het park zich voor een parade achter het spookschip en houden ze een laatste show in de Romeinse arena.

De nocturnes vinden plaats op 31 oktober, 1, 2 en 3 november 2012. (MS)

Vanaf 10u ontvangt het park de bezoekers in ware Allerheiligensfeer. Dit jaar heeft Parc Astérix voor de kleine Vikings een heleboel proeven in petto. Vanaf 12u00 kunnen de jonge Vikings deelnemen aan een grimassenwedstrijd en hun krachten meten tijdens het Gallische ballenwerpen, de indrukwekkende baas van de Vikings uitdagen en zich laten schminken. Ook worden vier attracties speciaal voor Halloween helemaal omgetoverd. Spoken, geesten, pompoenen, zwarte katten en heksen door hun best om de deelnemers te kwellen. Twee behekste huizen Mission Perdue nodigt jong en oud voor een expeditie naar de sterren ten tijde van Jules Verne om de min of meer gastvrije planeten te bezoeken en andere levensvormen te ontmoeten. Het Huis van de Angst, een initiatieparcours dat zich afspeelt in een wereld van vampiers, levende doden en allerlei monsters, is speciaal bedoeld voor 16 plussers die houden van sensatie. Spektakel met licht en geluid Vanaf 18u00 veranderen het geluid en het licht in het park voor een angstaanjagende nocturne. Een spookschip dwaalt doorheen de straten van Parijs waar de sfeer steeds angstaanjagender wordt. Ondertussen nodigt tovenaar Iris in het Egyptische universum de bezoekers uit om één van de meest afschuwelijke vloeken te ontdekken tijdens een uniek licht- en geluidsspektakel. Om deze griezelige avond in schoonheid af te sluiten, verzamelen alle monsters van het park zich voor een parade achter het spookschip en houden ze een laatste show in de Romeinse arena. De nocturnes vinden plaats op 31 oktober, 1, 2 en 3 november 2012. (MS)