In de zone 'klassieke vliegtuigen' kan men toestellen bekijken die tijdens WO I werden ontworpen. In de 'commerciële zone' stellen luchtvaartbedrijven, -scholen en -verenigingen zichzelf voor met infostands.

Dirk Van Hove
© Dirk Van Hove

Om in de sfeer van het verleden te blijven flankeren oldtimers, waaronder enkele uit de Groote Oorlog, de toegangsweg tot Fly In. Daarnaast is er een foto-expo over de geschiedenis van het militair vliegveld Ten Bogaerde, zijn er theatervoorstellingen en is er een WO I-dorp waar de inwoners vertellen en zingen.

Dirk Van Hove
© Dirk Van Hove

Voor de kinderen is er een klimparcours en grimestand. Een hoogtepunt vormt ongetwijfeld een luchtdoop in een historisch vliegtuig. Het evenement wordt afgesloten met een Balloon Night Glow Show, een lichtspektakel met verlichte luchtballonnen die op muziek bewegen.

Tenslotte worden ook de oorlogsslachtoffers herdacht tijdens een plechtige bloemenhulde. Inkom 12 euro, tot 14 jaar gratis. (MS)

In de zone 'klassieke vliegtuigen' kan men toestellen bekijken die tijdens WO I werden ontworpen. In de 'commerciële zone' stellen luchtvaartbedrijven, -scholen en -verenigingen zichzelf voor met infostands. Om in de sfeer van het verleden te blijven flankeren oldtimers, waaronder enkele uit de Groote Oorlog, de toegangsweg tot Fly In. Daarnaast is er een foto-expo over de geschiedenis van het militair vliegveld Ten Bogaerde, zijn er theatervoorstellingen en is er een WO I-dorp waar de inwoners vertellen en zingen. Voor de kinderen is er een klimparcours en grimestand. Een hoogtepunt vormt ongetwijfeld een luchtdoop in een historisch vliegtuig. Het evenement wordt afgesloten met een Balloon Night Glow Show, een lichtspektakel met verlichte luchtballonnen die op muziek bewegen. Tenslotte worden ook de oorlogsslachtoffers herdacht tijdens een plechtige bloemenhulde. Inkom 12 euro, tot 14 jaar gratis. (MS)