Vanuit de Havenlaan en de Heembeekkaai in Brussel zijn er enkele keren per dag rondvaarten van 1 uur mogelijk en om 12.15u is er vanuit de Havenlaan een stadsrondvaart van 40 min.

Een tochtje kost 2 of 3 euro. Kinderen betalen de helft. Fietsen, rolwagens en kinderwagens kunnen steeds mee aan boord. In de vakantieperiode van 1 juli tot 15 augustus 2016 wordt elke dag gevaren, behalve op maandag.

GF
© GF

De haltes van de Waterbus liggen aan de knooppunten van het openbaar vervoer en verbinden stadscentra, nieuwe woonwijken, parkings, recreatiezones en kantoor- en bedrijvencentra. De Waterbus vaart langs stadsdelen die in volle ontwikkeling zijn en waar tal van bouwprojecten in de steigers staan of gepland zijn. Vanaf het water zien Brussel en Vilvoorde er opvallend anders uit.

Vanuit de Havenlaan en de Heembeekkaai in Brussel zijn er enkele keren per dag rondvaarten van 1 uur mogelijk en om 12.15u is er vanuit de Havenlaan een stadsrondvaart van 40 min. Een tochtje kost 2 of 3 euro. Kinderen betalen de helft. Fietsen, rolwagens en kinderwagens kunnen steeds mee aan boord. In de vakantieperiode van 1 juli tot 15 augustus 2016 wordt elke dag gevaren, behalve op maandag. De haltes van de Waterbus liggen aan de knooppunten van het openbaar vervoer en verbinden stadscentra, nieuwe woonwijken, parkings, recreatiezones en kantoor- en bedrijvencentra. De Waterbus vaart langs stadsdelen die in volle ontwikkeling zijn en waar tal van bouwprojecten in de steigers staan of gepland zijn. Vanaf het water zien Brussel en Vilvoorde er opvallend anders uit.