De film gaat over drie kinderen die zoeken naar het zwaard van d'Artagnan, een van de musketiers. Hij vocht in het leger van koning Lodewijk XIV tegen het leger van koning Willem III. Lodewijk veroverde de stad maar d'Artagnan sneuvelde in de strijd.

In het kasteel Hoensbroek kom je te weten wat de Franse troepen in Zuid-Limburg kwamen doen, je krijgt een kijkje achter de schermen, mag door de filmset wandelen, de filmkostuums bewonderen en tijdens een spannende multimediale tour met augmented reality door de kasteelgangen, torenkamers, vertrekken en historische slaapkamers leer je alles over de musketiers.

Als kers op de taart kun je er ook nog je eigen filmscène opnemen die je via een persoonlijke code op de website kunt bekijken en delen met je vrienden. (MS)

De film gaat over drie kinderen die zoeken naar het zwaard van d'Artagnan, een van de musketiers. Hij vocht in het leger van koning Lodewijk XIV tegen het leger van koning Willem III. Lodewijk veroverde de stad maar d'Artagnan sneuvelde in de strijd. In het kasteel Hoensbroek kom je te weten wat de Franse troepen in Zuid-Limburg kwamen doen, je krijgt een kijkje achter de schermen, mag door de filmset wandelen, de filmkostuums bewonderen en tijdens een spannende multimediale tour met augmented reality door de kasteelgangen, torenkamers, vertrekken en historische slaapkamers leer je alles over de musketiers. Als kers op de taart kun je er ook nog je eigen filmscène opnemen die je via een persoonlijke code op de website kunt bekijken en delen met je vrienden. (MS)