Bezoekers zetten een speciale bril op en beleven dan als geologen een bloedstollend avontuur tijdens een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara.

"Het gebruik van virtual reality maakt deze attractie niet alleen spectaculair, maar ook vernieuwend", zegt Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland. "Door het gebruik van de allernieuwste technieken komen de gevaren echt tot leven en stijgt de spanning tot een hoogtepunt. Een verrassende beleving in een van de populairste attracties van ons park." Met Mount Mara werd opnieuw gekozen voor ontdekking, verrassing en avontuur. De ride is een aanvulling op een andere attractie, The Forbidden Caves.

"We kiezen hiermee dus voor de uitbreiding van de themazone Adventure Valley. Ook King Kong en Banana Battle horen thuis in dit deel van het park", aldus Kleve. Er werd bijna een miljoen euro in Mount Mara geïnvesteerd.

(Belga/LP)

Bezoekers zetten een speciale bril op en beleven dan als geologen een bloedstollend avontuur tijdens een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara."Het gebruik van virtual reality maakt deze attractie niet alleen spectaculair, maar ook vernieuwend", zegt Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland. "Door het gebruik van de allernieuwste technieken komen de gevaren echt tot leven en stijgt de spanning tot een hoogtepunt. Een verrassende beleving in een van de populairste attracties van ons park." Met Mount Mara werd opnieuw gekozen voor ontdekking, verrassing en avontuur. De ride is een aanvulling op een andere attractie, The Forbidden Caves. "We kiezen hiermee dus voor de uitbreiding van de themazone Adventure Valley. Ook King Kong en Banana Battle horen thuis in dit deel van het park", aldus Kleve. Er werd bijna een miljoen euro in Mount Mara geïnvesteerd. (Belga/LP)