Bobbejaanland viert Halloween leuke kinderanimatie en sinds vorig jaar een spectaculaire 4D illusieshow voor de hele familie.
Vanaf dit jaar wordt ook de jeugd van 16 jaar en ouder getrakteerd op een stevige portie horror met het nieuwe Labyrinth of Evil.
In het duistere labyrint gaan de bezoekers de uitdaging aan met de 5 monster-acteurs. Wie vindt de weg door de donkere tunnel naar buiten? Wie overleeft het in de gaskamer en wie geraakt voorbij de slager?

Compleet Halloween-programma
Het Labyrinth of Evil staat - samen met twee andere speciale Halloweenactiviteiten - in Bobbejaanland van van 27 oktober tot en met 4 november.

In Vampire Village leren de bezoekers de wereld van de vampiers beter kennen. Wat kookt Vampier Goed Bloed voor de andere dorpsbewoners? En hoe geneest vampier Mordelia zieke vampiers?

Illusieshow Vampires2 Net als vorig jaar staat ex- wereldkampioene stage illusions Sittah weer op het podium, met een nieuw verhaal, andere illusies, indrukwekkende danschoreografieën en unieke 4D- elementen. De show duurt 25 minuten en wordt 4 keer per dag opgevoerd.

Met deze mix aan activiteiten voor jong en oud biedt Bobbejaanland ook deze Halloween-editie voor ieder wat wils.

Bobbejaanland viert Halloween leuke kinderanimatie en sinds vorig jaar een spectaculaire 4D illusieshow voor de hele familie. Vanaf dit jaar wordt ook de jeugd van 16 jaar en ouder getrakteerd op een stevige portie horror met het nieuwe Labyrinth of Evil. In het duistere labyrint gaan de bezoekers de uitdaging aan met de 5 monster-acteurs. Wie vindt de weg door de donkere tunnel naar buiten? Wie overleeft het in de gaskamer en wie geraakt voorbij de slager? Compleet Halloween-programma Het Labyrinth of Evil staat - samen met twee andere speciale Halloweenactiviteiten - in Bobbejaanland van van 27 oktober tot en met 4 november. In Vampire Village leren de bezoekers de wereld van de vampiers beter kennen. Wat kookt Vampier Goed Bloed voor de andere dorpsbewoners? En hoe geneest vampier Mordelia zieke vampiers? Illusieshow Vampires2 Net als vorig jaar staat ex- wereldkampioene stage illusions Sittah weer op het podium, met een nieuw verhaal, andere illusies, indrukwekkende danschoreografieën en unieke 4D- elementen. De show duurt 25 minuten en wordt 4 keer per dag opgevoerd. Met deze mix aan activiteiten voor jong en oud biedt Bobbejaanland ook deze Halloween-editie voor ieder wat wils.