Keer terug naar de het begin van de 19e eeuw. Trek je laarzen aan, neem een toorts in de hand en verken de verlaten zalen van de Grotten van Han.

De reis door de tijd begint met een rit in een eeuwenoude tram die je naar de ingang van de grot brengt. Vervolgens trek je met brandende fakkel in de hand de grotten in. Daar word je omringd door personages van de Belle Epoque en ontdek je de meer dan 50 jaren verlaten galerijen.

De tochten vinden plaats op zaterdag 12 september, vanaf 18 uur. Reserveren is verplicht, laarzen en warme kleding worden ten hoogste aanbevolen. Kinderen beneden de zes jaar kunnen beter niet meegaan.

Volwassenen betalen voor de twee uur durende tocht 16 euro, kinderen tot en met 11 jaar betalen 10 euro en jongeren tot en met 17 jaar betalen 14 euro. Koop je de kaarten aan de kassa, dan betaal je twee euro meer. (MS)

Keer terug naar de het begin van de 19e eeuw. Trek je laarzen aan, neem een toorts in de hand en verken de verlaten zalen van de Grotten van Han.De reis door de tijd begint met een rit in een eeuwenoude tram die je naar de ingang van de grot brengt. Vervolgens trek je met brandende fakkel in de hand de grotten in. Daar word je omringd door personages van de Belle Epoque en ontdek je de meer dan 50 jaren verlaten galerijen.De tochten vinden plaats op zaterdag 12 september, vanaf 18 uur. Reserveren is verplicht, laarzen en warme kleding worden ten hoogste aanbevolen. Kinderen beneden de zes jaar kunnen beter niet meegaan.Volwassenen betalen voor de twee uur durende tocht 16 euro, kinderen tot en met 11 jaar betalen 10 euro en jongeren tot en met 17 jaar betalen 14 euro. Koop je de kaarten aan de kassa, dan betaal je twee euro meer. (MS)