Bellewaerde krijgt een nieuwe attractie: de indoorrollercoaster Huracan.

De bezoekers van het pretpark in Ieper kunnen vanaf 30 maart 2013 de nieuwe attractie bezoeken. De investering voor de attractie bedraagt 4 miljoen euro.

In hun tijd sloten de Maya's Huracan, de god van wind, storm en vuur, op in de verborgen tempel om hun nakomelingen te beschermen voor zijn vernietigende krachten.

De attractie, een indoorrollercoaster, wordt gebouwd op het Mexicoplein in Bellewaerde Park. Via een levensgrote Mayaanse tempel kunnen de bezoekers de god bezichtigen. Een tweekoppige slang vormt de trein van de coaster.

De attractie start met een rit in het donker waar de bezoekers blootgesteld worden aan vuur-, water- en windeffecten in Mayadecors. Via een lift verlaat de achtbaan dan het gebouw en nemen de treinstellen een bocht boven het Mexicoplein, om vervolgens het gebouw terug in te duiken. (Belga/MS)

Bellewaerde krijgt een nieuwe attractie: de indoorrollercoaster Huracan. De bezoekers van het pretpark in Ieper kunnen vanaf 30 maart 2013 de nieuwe attractie bezoeken. De investering voor de attractie bedraagt 4 miljoen euro. In hun tijd sloten de Maya's Huracan, de god van wind, storm en vuur, op in de verborgen tempel om hun nakomelingen te beschermen voor zijn vernietigende krachten. De attractie, een indoorrollercoaster, wordt gebouwd op het Mexicoplein in Bellewaerde Park. Via een levensgrote Mayaanse tempel kunnen de bezoekers de god bezichtigen. Een tweekoppige slang vormt de trein van de coaster. De attractie start met een rit in het donker waar de bezoekers blootgesteld worden aan vuur-, water- en windeffecten in Mayadecors. Via een lift verlaat de achtbaan dan het gebouw en nemen de treinstellen een bocht boven het Mexicoplein, om vervolgens het gebouw terug in te duiken. (Belga/MS)