Voor gezinnen heeft de Holland America Line niet alleen een breed aanbod aan activiteiten voor kinderen en tieners, maar ook zeer scherpe tarieven.

In januari en februari 2012 kunnen kinderen mee op 7-daagse cruise in de Cariben vanaf 99 euro en in de zomer van 2012 eveneens vanaf 99 euro op een 7-daagse cruise in de Middellandse Zee.

De 15 schepen beschikken allemaal over ruime familiekamers, geschikt voor vier personen. Aan boord is Club HAL de plaats waar kinderen zich thuis kunnen voelen. Jongeren tussen de 13 en 17 kunnen in The Loft gamen, films bekijken, 's avonds is er karaoke of disco.

Op het Zonnedek hebben ze The Oasis, met hangmatten, een waterval en soms een eigen juice-bar. Kinderen en tieners kunnen ten slotte ook deelnemen aan speciale kookworkshops in het Culinary Arts Center.

Maaike Schwering

Voor gezinnen heeft de Holland America Line niet alleen een breed aanbod aan activiteiten voor kinderen en tieners, maar ook zeer scherpe tarieven. In januari en februari 2012 kunnen kinderen mee op 7-daagse cruise in de Cariben vanaf 99 euro en in de zomer van 2012 eveneens vanaf 99 euro op een 7-daagse cruise in de Middellandse Zee. De 15 schepen beschikken allemaal over ruime familiekamers, geschikt voor vier personen. Aan boord is Club HAL de plaats waar kinderen zich thuis kunnen voelen. Jongeren tussen de 13 en 17 kunnen in The Loft gamen, films bekijken, 's avonds is er karaoke of disco. Op het Zonnedek hebben ze The Oasis, met hangmatten, een waterval en soms een eigen juice-bar. Kinderen en tieners kunnen ten slotte ook deelnemen aan speciale kookworkshops in het Culinary Arts Center. Maaike Schwering