De Compagnie du Ponant organiseert een vijfsterrencruise naar deze onontgonnen bestemming. Aan boord van een luxueus jacht vaart u 16 dagen langs de kust van Kamtsjatka. U passeert vulkanen, een kleurrijke toendra, spectaculaire fjorden en stranden en rond de boot zwemmen orka's.

Een zodiac brengt de deelnemers dagelijks aan land waar ze kennismaken met autochtone volkeren, zoals de Tsjoektsjen en de Koryaki, die van de walvisvangst en het fokken van rendieren leven.

Ook worden ze met een helikopter midden in de Vallei der Geisers gebracht, een gebied met 40 actieve vulkanen. Aan boord bevinden zich 132 cabines, restaurants en bars, en een fitness- en wellnessafdeling. Door de extra grote ramen heeft iedereen voortdurend een mooi uitzicht over de kust.

De cruise vindt plaats van 16 september tot 1 oktober en vertrekt vanuit Anadyr in het oosten van Siberië. Vanaf 5828 euro per persoon, inclusief vluchten. (MS)

De Compagnie du Ponant organiseert een vijfsterrencruise naar deze onontgonnen bestemming. Aan boord van een luxueus jacht vaart u 16 dagen langs de kust van Kamtsjatka. U passeert vulkanen, een kleurrijke toendra, spectaculaire fjorden en stranden en rond de boot zwemmen orka's. Een zodiac brengt de deelnemers dagelijks aan land waar ze kennismaken met autochtone volkeren, zoals de Tsjoektsjen en de Koryaki, die van de walvisvangst en het fokken van rendieren leven. Ook worden ze met een helikopter midden in de Vallei der Geisers gebracht, een gebied met 40 actieve vulkanen. Aan boord bevinden zich 132 cabines, restaurants en bars, en een fitness- en wellnessafdeling. Door de extra grote ramen heeft iedereen voortdurend een mooi uitzicht over de kust. De cruise vindt plaats van 16 september tot 1 oktober en vertrekt vanuit Anadyr in het oosten van Siberië. Vanaf 5828 euro per persoon, inclusief vluchten. (MS)