Een reis naar de Galapagoseilanden is een reis terug in de tijd: de natuur is er woest en dankzij hun geïsoleerde ligging op zo'n duizend kilometer ten westen van de kust van Ecuador ondergingen ze weinig invloeden van buitenaf.

Omdat er maar een beperkt aantal schepen mag aanmeren blijft een bezoek aan de Galapagoseilanden een exclusieve onderneming. Vreemde Kontinenten biedt in 2013 een individuele en een groepsreis aan naar deze eilandengroep.

De groepsreis duurt 15 dagen: een 8-daagse cruise op een comfortabel motorjacht naar de Galapagoseilanden en een bezoek aan de hooglanden van Ecuador met aandacht voor vulkanisme, de flora en de fauna. Deze reis vindt plaats van 30 november tot 14 december 2013 en kost vanaf 4770 euro, vlucht inbegrepen.

Bij de individuele reizen kunt u kiezen tussen een cruise van 4, 5 of 8 dagen en kunt u het hele jaar door vertrekken. Deze cruises kunnen gecombineerd worden met excursies in het Amazonewoud of in de Andes. (MS)

Een reis naar de Galapagoseilanden is een reis terug in de tijd: de natuur is er woest en dankzij hun geïsoleerde ligging op zo'n duizend kilometer ten westen van de kust van Ecuador ondergingen ze weinig invloeden van buitenaf. Omdat er maar een beperkt aantal schepen mag aanmeren blijft een bezoek aan de Galapagoseilanden een exclusieve onderneming. Vreemde Kontinenten biedt in 2013 een individuele en een groepsreis aan naar deze eilandengroep. De groepsreis duurt 15 dagen: een 8-daagse cruise op een comfortabel motorjacht naar de Galapagoseilanden en een bezoek aan de hooglanden van Ecuador met aandacht voor vulkanisme, de flora en de fauna. Deze reis vindt plaats van 30 november tot 14 december 2013 en kost vanaf 4770 euro, vlucht inbegrepen. Bij de individuele reizen kunt u kiezen tussen een cruise van 4, 5 of 8 dagen en kunt u het hele jaar door vertrekken. Deze cruises kunnen gecombineerd worden met excursies in het Amazonewoud of in de Andes. (MS)