In het museum, dat volledig wordt gewijd aan de carrière van CR7, zullen onder meer foto's, truitjes, wedstrijdballen en trofeeën te bezichtigen zijn.

Het initiatief gaat uit van Ronaldo zelf en diens moeder en wordt volledig door de voetballer gefinancierd, zo meldt het Portugese blad Diario de Noticias.

Binnen enkele weken, eind 2013 of begin 2014, zou de officiële opening volgen.

Cristiano Ronaldo trok zijn eerste voetbalschoenen aan bij het bescheiden FC Andorinha op Madeira. Vandaag is hij hét uithangbord van Real Madrid. (Belga/MS)

In het museum, dat volledig wordt gewijd aan de carrière van CR7, zullen onder meer foto's, truitjes, wedstrijdballen en trofeeën te bezichtigen zijn. Het initiatief gaat uit van Ronaldo zelf en diens moeder en wordt volledig door de voetballer gefinancierd, zo meldt het Portugese blad Diario de Noticias. Binnen enkele weken, eind 2013 of begin 2014, zou de officiële opening volgen. Cristiano Ronaldo trok zijn eerste voetbalschoenen aan bij het bescheiden FC Andorinha op Madeira. Vandaag is hij hét uithangbord van Real Madrid. (Belga/MS)