Reisorganisator Vreemde Kontinenten stelt zijn jaaraanbod voor in een pas verschenen brochure.

De groepsreizen voeren naar de mooiste woestijnen van Afrika, magische oorden in Azië en naar klassieke bestemmingen als Peru, Alaska, Costa Rica, Ethiopië en Vietnam. Actieve gezinnen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een reis naar Jordanië waarbij u overnacht bij de gastvrije bedoeïenen van de rode stad Petra.

Ook interessant zijn een rondreis door het magische Marokko en een reis naar Tibet die, omdat enkel lichte wandelingen op het programma staan, geschikt is voor iedere reiziger.

Individuele rondreizen zijn er onder meer in Nepal, India, Peru, Jordanië, Bhutan, Libië, Nieuw-Zeeland en Sri Lanka. In de brochure vindt u een aantal reisroutes met een prijsindicatie. De routes kunt u geheel naar uw eigen wensen laten aanpassen door een specialistenteam.

Maaike Schwering

Reisorganisator Vreemde Kontinenten stelt zijn jaaraanbod voor in een pas verschenen brochure. De groepsreizen voeren naar de mooiste woestijnen van Afrika, magische oorden in Azië en naar klassieke bestemmingen als Peru, Alaska, Costa Rica, Ethiopië en Vietnam. Actieve gezinnen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een reis naar Jordanië waarbij u overnacht bij de gastvrije bedoeïenen van de rode stad Petra. Ook interessant zijn een rondreis door het magische Marokko en een reis naar Tibet die, omdat enkel lichte wandelingen op het programma staan, geschikt is voor iedere reiziger. Individuele rondreizen zijn er onder meer in Nepal, India, Peru, Jordanië, Bhutan, Libië, Nieuw-Zeeland en Sri Lanka. In de brochure vindt u een aantal reisroutes met een prijsindicatie. De routes kunt u geheel naar uw eigen wensen laten aanpassen door een specialistenteam. Maaike Schwering