Colombia prijst zichzelf aan als: Colombia, het enige risico is dat u blijven wilt.

Waar zit dan die verleiding? In de eerste plaats zijn er de Colombianen zelf, een bonte mengeling van volkeren. Ze genieten van het leven, houden van dansen, muziek en feesten en koesteren hun eeuwenoude tradities.

Een tweede reden om Colombia te bezoeken is de overweldigende natuur. Colombia is eigenlijk heel Zuid-Amerika in één land: tropische zandstranden aan de Caribische kust, duikparadijzen aan de Pacifische kust, oerwouden in de Amazone, bergtoppen met eeuwige sneeuw in de Andes en een woestijn op het schiereiland La Guajira.

De derde reden zijn steden als Bogotá, Medellin, Cali en Cartagena de Indias die zich kenmerken door enorme tegenstellingen, tussen arm en rijk en modern en traditioneel. Cartagena de Indias, een koloniaal stadje, staat op de lijst van Werelderfgoed van Unesco.

Informatie
Colombia Travel

Colombia prijst zichzelf aan als: Colombia, het enige risico is dat u blijven wilt. Waar zit dan die verleiding? In de eerste plaats zijn er de Colombianen zelf, een bonte mengeling van volkeren. Ze genieten van het leven, houden van dansen, muziek en feesten en koesteren hun eeuwenoude tradities. Een tweede reden om Colombia te bezoeken is de overweldigende natuur. Colombia is eigenlijk heel Zuid-Amerika in één land: tropische zandstranden aan de Caribische kust, duikparadijzen aan de Pacifische kust, oerwouden in de Amazone, bergtoppen met eeuwige sneeuw in de Andes en een woestijn op het schiereiland La Guajira. De derde reden zijn steden als Bogotá, Medellin, Cali en Cartagena de Indias die zich kenmerken door enorme tegenstellingen, tussen arm en rijk en modern en traditioneel. Cartagena de Indias, een koloniaal stadje, staat op de lijst van Werelderfgoed van Unesco. InformatieColombia Travel