De Franse interieurontwerper Benoit Leleu creëert een tijdelijk appartement compleet met slaapkamers en woonkamer in de Eiffeltoren. Tussen 10 juni en 10 juli worden er allerlei voetbalevenementen in het appartement georganiseerd voor de vele voetbalfans die dan in Frankrijk zillen zijn voor het EK-voetbal.

Vier nachten wordt het appartement gereserveerd voor de winnaar van de wedstrijd. Wat moet je doen om kans te maken op de prijs? Surf naar de website van HomeAway en geef antwoord op de vraag: "Wat zou je doen als het appartement in de Eiffeltoren één nacht van jou zou zijn?"

Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 31 mei. Er worden vier winnaars uitgekozen die met maximaal vijf gasten in de Eiffeltoren mogen overnachten op 23 juni, 28 juni, 4 juli of 8 juli. De winnaars en hun gasten krijgen bovendien een diner voorgeschoteld, ze mogen nog drie nachten in een luxeappartement van HomeAway in Parijs verblijven en hun heen- en terugreis wordt geregeld. (MS)

De Franse interieurontwerper Benoit Leleu creëert een tijdelijk appartement compleet met slaapkamers en woonkamer in de Eiffeltoren. Tussen 10 juni en 10 juli worden er allerlei voetbalevenementen in het appartement georganiseerd voor de vele voetbalfans die dan in Frankrijk zillen zijn voor het EK-voetbal. Vier nachten wordt het appartement gereserveerd voor de winnaar van de wedstrijd. Wat moet je doen om kans te maken op de prijs? Surf naar de website van HomeAway en geef antwoord op de vraag: "Wat zou je doen als het appartement in de Eiffeltoren één nacht van jou zou zijn?" Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 31 mei. Er worden vier winnaars uitgekozen die met maximaal vijf gasten in de Eiffeltoren mogen overnachten op 23 juni, 28 juni, 4 juli of 8 juli. De winnaars en hun gasten krijgen bovendien een diner voorgeschoteld, ze mogen nog drie nachten in een luxeappartement van HomeAway in Parijs verblijven en hun heen- en terugreis wordt geregeld. (MS)