Parijs staat bekend om de torenhoge huurprijzen van appartementen. Wil je er wonen zonder een kapitaal kwijt te zijn, dan moet je of buiten het centrum gaan zoeken of genoegen nemen met een mini-appartementje.

Architectenbureau Kitoko Studio bedacht een manier om betaalbaar in hartje Parijs te vinden zonder in te hoeven boeten op leefcomfort. Zoals blijkt uit deze video is het perfect mogelijk om in een appartement van slechts acht vierkante meter te wonen wanneer je maar creatief en effectief met de ruimte omgaat.

Tiny apartment in Paris (8sqm only) from Kitoko Studio on Vimeo.

(MS)

Parijs staat bekend om de torenhoge huurprijzen van appartementen. Wil je er wonen zonder een kapitaal kwijt te zijn, dan moet je of buiten het centrum gaan zoeken of genoegen nemen met een mini-appartementje. Architectenbureau Kitoko Studio bedacht een manier om betaalbaar in hartje Parijs te vinden zonder in te hoeven boeten op leefcomfort. Zoals blijkt uit deze video is het perfect mogelijk om in een appartement van slechts acht vierkante meter te wonen wanneer je maar creatief en effectief met de ruimte omgaat. Tiny apartment in Paris (8sqm only) from Kitoko Studio on Vimeo. (MS)