In deze video rijden we in het wiel van drie ervaren stadsfietsers: Guna Rudzite is politiek adviseur in het Europees Parlement. Ze werd geboren in Letland en werkt al zeven jaar voor de liberale fractie ALDE, waar Guy Verhofstadt voorzitter van is. Guna fiets elke dag van het Villostation Merode in Etterbeek naar de Europese wijk. Jean-Philippe Steeger behaalde net een master in de Politieke en Sociale Wetenschappen en kruiste ons pad in Schaarbeek, waar hij toneelspeelt. Brecht Vaes, tot slot, is webcoördinator bij Studio Brussel en heeft naast zijn eigen koersfiets ook een Villo-abonnement, voor korte en onverwachte uitstappen. We kregen Brecht in het vizier op de Anspachlaan.

De verhalen en ervaringen van andere stadsfietsers, waaronder een piloot en stewardess op weg naar het Atomium, leest u hier.

In deze video rijden we in het wiel van drie ervaren stadsfietsers: Guna Rudzite is politiek adviseur in het Europees Parlement. Ze werd geboren in Letland en werkt al zeven jaar voor de liberale fractie ALDE, waar Guy Verhofstadt voorzitter van is. Guna fiets elke dag van het Villostation Merode in Etterbeek naar de Europese wijk. Jean-Philippe Steeger behaalde net een master in de Politieke en Sociale Wetenschappen en kruiste ons pad in Schaarbeek, waar hij toneelspeelt. Brecht Vaes, tot slot, is webcoördinator bij Studio Brussel en heeft naast zijn eigen koersfiets ook een Villo-abonnement, voor korte en onverwachte uitstappen. We kregen Brecht in het vizier op de Anspachlaan.De verhalen en ervaringen van andere stadsfietsers, waaronder een piloot en stewardess op weg naar het Atomium, leest u hier.