Het cadeau kwam van luchtvaartmaatschappij JetBlue en televisienetwerk VH1. Ze willen daarmee hun dankbaarheid tonen aan al die muzikanten die dagelijks de straten van New York opfleuren, maar toch over het hoofd gezien worden. Dat schrijft Lonely Planet.

De verrassingsactie is een onderdeel van het Save the Music project waarbij de afgelopen jaren 200.000 dollar werd ingezameld voor muziekonderwijs aan openbare scholen.

De drie muzikanten dachten dat ze meewerkten aan een documentaire over straatmuziek in New York, maar werden op het einde verrast door kinderen van een school uit de Bronx die hen het document overhandigden waarmee ze een jaar lang gratis mogen reizen.

Het cadeau kwam van luchtvaartmaatschappij JetBlue en televisienetwerk VH1. Ze willen daarmee hun dankbaarheid tonen aan al die muzikanten die dagelijks de straten van New York opfleuren, maar toch over het hoofd gezien worden. Dat schrijft Lonely Planet.De verrassingsactie is een onderdeel van het Save the Music project waarbij de afgelopen jaren 200.000 dollar werd ingezameld voor muziekonderwijs aan openbare scholen. De drie muzikanten dachten dat ze meewerkten aan een documentaire over straatmuziek in New York, maar werden op het einde verrast door kinderen van een school uit de Bronx die hen het document overhandigden waarmee ze een jaar lang gratis mogen reizen.