Michaëlla Van Huyneghem van GBB, Gidsen voor Brussel en België (www.guidesbrussels.be): "Dezelfde dag nog ontvingen we annuleringen uit binnen- en buitenland en keken we aan tegen een zo goed als lege agenda voor de rest van maart.

Voor begin april werd een derde van de boekingen geannuleerd. Vooral bij onze buitenlandse klanten heerst nu een zekere angst om naar Brussel te reizen. Daarnaast zijn er vooral praktische problemen voor mensen die met het vliegtuig reizen: hoe geraken ze hier, en kunnen ze makkelijk opnieuw vertrekken? We hebben er echter alle vertrouwen in dat Brussel dit te boven komt. Dit is en blijft een bruisende stad. "

Nieuwe realiteit

Elisabeth Kubiak van Klare Lijn (www.klarelijn.be) treedt haar bij: "Ook wij ontvingen tal van annuleringen, vergelijkbaar met wat gebeurde net na de aanslagen in Parijs. We bevinden ons in een nieuwe realiteit en we moeten leren leven met terreurdreiging." (es)

Michaëlla Van Huyneghem van GBB, Gidsen voor Brussel en België (www.guidesbrussels.be): "Dezelfde dag nog ontvingen we annuleringen uit binnen- en buitenland en keken we aan tegen een zo goed als lege agenda voor de rest van maart. Voor begin april werd een derde van de boekingen geannuleerd. Vooral bij onze buitenlandse klanten heerst nu een zekere angst om naar Brussel te reizen. Daarnaast zijn er vooral praktische problemen voor mensen die met het vliegtuig reizen: hoe geraken ze hier, en kunnen ze makkelijk opnieuw vertrekken? We hebben er echter alle vertrouwen in dat Brussel dit te boven komt. Dit is en blijft een bruisende stad. "Nieuwe realiteitElisabeth Kubiak van Klare Lijn (www.klarelijn.be) treedt haar bij: "Ook wij ontvingen tal van annuleringen, vergelijkbaar met wat gebeurde net na de aanslagen in Parijs. We bevinden ons in een nieuwe realiteit en we moeten leren leven met terreurdreiging." (es)