Vul uw picknickbox bij de culinaire ondernemers en geniet met een volle mand lekkers van muziek, optredens, en voordrachten in de openlucht.

Tijdens de Dag van Architectuur wordt ook op de Luchtsingel van architectenbureau ZUS geopend en open nog vijf andere Rotterdamse iconen hun deuren voor het publiek. U kunt binnenkijken bij het imposante gebouw van OMA/Rem Koolhaas, De Rotterdam. Ook het Centraal Station dat het afgelopen jaar een groot aantal prijzen won, de kleurrijke Markthal, de campus van de Erasmus Universiteit en de Van Nelle Fabriek die sinds vorig jaar op de lijst van Unesco Werelderfgoederen staat, doen mee.

Voor kinderen zijn er speciale activiteiten en AIR verzorgt tours door de stad. Toegang tot de Dag van de Architectuur is gratis, voor een Urban Picnic Box-strippenkaart betaalt u 35 euro. (MS)

Vul uw picknickbox bij de culinaire ondernemers en geniet met een volle mand lekkers van muziek, optredens, en voordrachten in de openlucht. Tijdens de Dag van Architectuur wordt ook op de Luchtsingel van architectenbureau ZUS geopend en open nog vijf andere Rotterdamse iconen hun deuren voor het publiek. U kunt binnenkijken bij het imposante gebouw van OMA/Rem Koolhaas, De Rotterdam. Ook het Centraal Station dat het afgelopen jaar een groot aantal prijzen won, de kleurrijke Markthal, de campus van de Erasmus Universiteit en de Van Nelle Fabriek die sinds vorig jaar op de lijst van Unesco Werelderfgoederen staat, doen mee. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten en AIR verzorgt tours door de stad. Toegang tot de Dag van de Architectuur is gratis, voor een Urban Picnic Box-strippenkaart betaalt u 35 euro. (MS)