Het beeld was eerder op de stripbeurs Comic Con voorgesteld. Het beeld zal tot het eind van het jaar op verschillende plaatsen in Brooklyn te zien zijn, vanwaar Captain America volgens de comic-legende afkomstig is. Over de definitieve standplaats van het beeld is nog geen beslissing genomen.

AFP
© AFP

Het eerste nummer van de comic met de avonturen van Capitain America, een van de populairste superhelden van Marvel Comics, verscheen in 1941, net 75 jaar geleden. Zijn avonturen kregen ook verschillende succesvolle filmversies. (Belga)

Het beeld was eerder op de stripbeurs Comic Con voorgesteld. Het beeld zal tot het eind van het jaar op verschillende plaatsen in Brooklyn te zien zijn, vanwaar Captain America volgens de comic-legende afkomstig is. Over de definitieve standplaats van het beeld is nog geen beslissing genomen. Het eerste nummer van de comic met de avonturen van Capitain America, een van de populairste superhelden van Marvel Comics, verscheen in 1941, net 75 jaar geleden. Zijn avonturen kregen ook verschillende succesvolle filmversies. (Belga)