Overnachten: Koopjestijd in Mechelen

© Vixx Hotel

Het VixX Hotel is een uitstekende basis om Mechelen in te trekken. Het is gevestigd in het oude centrum van de stad in een modern gebouw en telt slechts acht suites, maar die zijn dan ook zeer ruim, minimaal 60 m2 groot.

Waar?

Mechelen.

Waarom?

Koopjes van zaterdag 3 tot zaterdag 31 januari. Mechelen telt enkele leuke verkeersluwe winkelstraten (Bruul, IJzerenleen en Onze-Lieve-Vrouwestraat).

Hotel

Het VixX Hotel is een uitstekende basis om de stad in te trekken. Het is gevestigd in het oude centrum van Mechelen in een modern gebouw en telt slechts acht suites, maar die zijn dan ook zeer ruim, minimaal 60 m2 groot.

Alle suites hebben een slaapkamer met extragrote bedden, een leefruimte met sofa, eettafel en bureau, een open keuken, badkamer met tweepersoonsbad en inloopregendouche, een apart toilet en een eigen terras.

Overnachten: Koopjestijd in Mechelen
© Vixx Hotel

Fijne extra’s zoals een Nespresso-apparaat, Bose-dockstation en led-tv maken een verblijf helemaal aangenaam. De gasten kunnen gratis gebruik maken van de Finse biosauna.

Het romantische arrangement omvat een fles bubbels op de kamer, een zevengangendiner in restaurant Gulden Anker, een overnachting in een luxesuite en ontbijt op de kamer. U betaalt daarvoor 299 euro.

Bezoekt u Mechelen met kinderen dan is er een arrangement waarbij u overnacht in een familiesuite, ’s ochtends een uitgebreid ontbijt op de kamer geserveerd krijgt en kaartjes ontvangt voor de Planckendael Zoo. De prijs bedraagt 252 euro voor twee volwassenen en twee kinderen.

Wilt u enkel een kamer boeken, dan betaalt u vanaf 179 euro voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

VixX Hotel, Muntstraat 11, 2800 Mechelen, telefoon: 015 20 36 77

(MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content