Berlijn is de ideale stad om te fietsen. Twaalf gemarkeerde fietstochten voeren u over groene en rustige wegen door de stad en langs de belangrijkste bezienswaardigheden.

Vooral de Mauerweg die langs de voormalige Berlijnse Muur loopt is interessant omdat u zo een goede indruk krijgt van de tijd dat de Duitse hoofdstad nog in tweeën gedeeld werd.

U kunt de routes individueel of onder leiding van een gids fietsen. Ook kunt u op verschillende plaatsen in de stad fietsen huren.

Nieuw dit jaar is een tour op een Segway die u per uur kunt huren. U bestuurt deze klimaatvriendelijke tweewielers door uw lichaam naar voren en naar achteren te bewegen.

Informatie

Visit Berlin

City Segway Tours

Berlijn is de ideale stad om te fietsen. Twaalf gemarkeerde fietstochten voeren u over groene en rustige wegen door de stad en langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Vooral de Mauerweg die langs de voormalige Berlijnse Muur loopt is interessant omdat u zo een goede indruk krijgt van de tijd dat de Duitse hoofdstad nog in tweeën gedeeld werd. U kunt de routes individueel of onder leiding van een gids fietsen. Ook kunt u op verschillende plaatsen in de stad fietsen huren. Nieuw dit jaar is een tour op een Segway die u per uur kunt huren. U bestuurt deze klimaatvriendelijke tweewielers door uw lichaam naar voren en naar achteren te bewegen. InformatieVisit BerlinCity Segway Tours